6/09/2009


Βία για την βία απο την βία ω βια και ολοι...
δεν θελουνε tv-α
Όταν όλος ο κόσμος ειναι περιτυλιγμένος με σκηνες, πραξεις, λογια, σκεψεις βιας, είναι ουτοπικό και ηλίθιο να μενουμε εκπληκτοι όταν εμφανίζεται συσωρευμενη μετα απο ενα τραγικο περιστατικο. Επίσης ειναι στατιστικα αδυνατον μεσα σε 10.000.000 ανθρωπους να μην υπαρχουν και 10.000 καφροι. Όταν προσθεσεις μια πολιτικη βουληση η οποια ειναι μονο για ψηφοθηρια και εικονα - βλεπε "κρατηστε αμυντικοι σταση"- τοτε εχεις καμμενα μαγαζια.


Σε καθε γωνια....
Η αστυνομια ηταν, ειναι και θα ειναι οργανο του κρατους κ οχι του πολιτη. Ειναι πολυ λογικο λοιπον, οι πολιτικοι ηγετες να μην θελουν ενα υγιες σωμα, αλλα ενα σωμα κυριολεκτικα καυλωμενο να σκισει και να διαλυσει τον εκαστοτε "εχθρο" - βλεπε αναρχικοι αλβανοι πακιστανοι συνταξιουχοι που κανουν πορειες κλπ.Αφηνουν λοιπον να μπαινουν οι καθε λογης "Ραμπο" ωστε να μπορουν να κανουν την δουλεια τους χωρις αντριρησεις. Παλι στατιστικο ειναι το θεμα και λεω πως και σε αυτη την ομαδα ανθρωπων,υπαρχουν οι αστυνομικοι που θελουν το καλο του πολιτη και υπαρχουν και οι μπατσοι που ριχνουν χημικο στο 15χρονο που του πεταει θανατηφορα νερατζια...
Πορειες.
Πάντα ενοχλουν. Αυθορμητες, μαζικες, ανυπαρκτες βιαιες, μαθητικες οπως και να εχει ενοχλουν αυτους που κυβερνανε. Εκμεταλευονται απο καθε ειδους κομμα που δεν ειναι στην κυβερνηση για τους δικους τους πολιτικους σκοπους, αμαυρωνονται απο μερικους ηλιθιους που σπανε και τελικα ισως να μην περνιεται το δημοκρατικοτατο μηνυμα τις διαφωνιας σε οτιδηποτε. Σε αυτο συμβαλουν οσο δεν παει και .... τα καναλια!
ΜΜΕ
Ειναι καθαρα μεσα μαζικης αποβλακωσης. Οποιοσδηποτε ασχολειται λιγο παραπανω με το internet μπορει καθαρα να δει πως υπαρχουν παρα πολλα γεγονοτα που σιωπουνται φασιστικα για την εξυπηρετηση πολιτικων σκοπων.Φυσικα οχι απαραιτητα της καθε κυβερνησης μονο. Οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες και προσωπικα νομιζω πως δεν βρισκονται στην τηλεοραση.
Κόμματα - πολιτικοι - φοιτητικες παραταξεις.
Το πιο αηδιαστικο κομματι της ιστοριας, αφου με την γλιτσα τους ξεστωμιζουν ψεμματα μεσα σε ωραιες και ηχηρες λεξεις,φτιαχνουν νομους που πρακτικα μπορει και να καταστρεφουν ζωες, μειωνουν την αξιοπρεπεια μας - θεωρωντας μας τοσο ηλιθιους ωστε να πιστευουν πως δεν καταλαβαινουμε τι πραγματικα γινεται, εκμεταλευονται οποιεσδηποτε καταστασεις με μονο σκοπο μια ψηφο και την εξουσια. Εκ φυσεως ειναι θρασεις και αδιστακτοι. Πρακτικα υπαρχουν σε τετοια μορφη ξεφρενη επειδη τους το επιτρέπουμε εμεις. Είναι το μονο ξεκαθαρο κομματι ευθυνης μας. Σε ολοκληρη την ιστορια σε αυτο ξεκαθαρα φταιμε ολοι μας. Οι πολιτικοι δεν αλλαζουν οτι χρωμα κι αν ειναι. Πανε με το συμφερον τους. Επομενως πρεπει ο κοσμος να τους δειξει οτι το συμφερον τους ειναι το συμφερον του κοσμου αλλιως... εφυγες! ο επομενος! Για να μην ξεχνιομαστε... και εδω στατιστικα θα πρεπε να υπαρχουν φωτεινες εξαιρεσεις. Συγνωμη αλλα δεν εχω ξερω καμμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: